català | castellano | english


Descobreix la nostra fragància: INNUANCE

DESCRIPCIÓ DE LA FRAGANCIA


La frescor de la llimona mediterranea es realça amb suaus tocs de gerds.

L’ aroma es completa amb una combinació original de flor de taronger i cacau, matisada amb notes de vainilla.

SIGNIFICAT D’ INNUANCE


El ritual olfactiu s’ inicia amb l’aroma d’olis essencials de llimona, barrejat amb notes lleugerament afruitades i florals. La presència del cacau amarg evoca la vella saviesa de cultures ancestrals.

El contrapunt d’ acords dolços de vainilla confereix a la composició una elegància que és el reflex subtil de la creativitat en estat pur.

INNUANCE és paradigma d’ innovació i de tradició aromàtica, valors essencials de INN FLAVOURS.
Si vols rebre informació ampliada sobre els nostres Aromes Corporatius, i a més a més vols descobrir INNUANCE, omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Nom*
Cognoms*
Empresa
Adreça
Telèfon
Email*
Comentari


L’olfacte: molt més que un sentit

El nostre cervell posseeix la facultat de registrar més de 10.000 olors diferents els quals, una vegada s’han memoritzat, poques vegades s’obliden. Existeixen fragàncies que relaxen o exciten, essències que estimulen el rendiment laboral i olors que fomenten les ventes. En qualsevol cas, davant de la percepció d’un aroma mai ens quedem indiferents.

L’ AROMACOLOGÍA o ciència que s’ ocupa de la investigació de les relacions entre la psicologia i la tecnologia de les substàncies aromàtiques, ha demostrat científicament que un aroma pot despertar determinades sensacions i emocions com la relaxació, l’ animació, la sensualitat, la felicitat i la sensació de benestar, mitjançant l’ estimulació de les vies nervioses al cervell, especialment al sistema límbic.

Màrqueting olfactiu o scent màrqueting

Comunicar la teva marca i que esdevingui quelcom més que un disseny, un color, una forma o un eslògan, ha d’enfocar-se de la mateixa manera, de tu a tu, com si cadascun dels teus consumidors i/o usuaris fossin presents en el diàleg. No és una tasca fàcil. Però sí que no és impossible si tenim en compte els recursos que ens ofereix el concepte d’aromes corporatius: aromes personalitzats que identifiquin la marca de l’empresa. Una experiència sensorial i única que pot influir positivament i completar la teva identitat com a empresa.

Els aromes corporatius o scent marketing és una fórmula eficaç però intangible que ha donat resultats reals a moltes empreses que han utilitzat aquest tipus de comunicació per mantenir lligams o incrementar el nombre de clients, introduint-los en l’imaginari de la teva essència.

Una fragància única i exclusiva que aporti els valors i les teves preferències alhora de comunicar, pot adquirir una dimensió a un nivell emocional superior en el consumidor. Aquesta premissa es pot transformar en quelcom intangible però alhora perdurable en la ment dels teus clients. Els ingredients de la teva recepta personalitzada són claus per definir el cos i l’essència del teu aroma i que esdevingui, aquest, un element característic i innovador en la projecció de la teva imatge com a empresa.

Web diseñada por Fetiche Producciones, S.L.
[ 181237 - 28533 ] © 2008 INN Flavours, S.L.