català | castellano | english

INN FLAVOURS, S.L. és una empresa que neix a principis de l’any 2007, creada per Francesc Montejo, amb més de 25 anys d'experiència en l’àmbit de la indústria alimentària i 3 anys d’investigació en el camp de la química culinària (Gastronomia molecular) dins del projecte europeu INICON.

Centrem la nostra activitat en el desenvolupament i comercialització d’aromes industrials per al sector alimentari i aromes culinaris amb tecnologies innovadores.

INN FLAVOURS, S.L. ofereix com a principal novetat, la utilització de mescles sinèrgiques d’additius alimentaris (enzims, precursors de reaccions bioquímiques, etc.) i substàncies aromatitzants que donen a l’aliment propietats noves de textura, sabor i color.

Amb aquesta nova gamma de productes, fruit de la nostra investigació, qualsevol xef d’arreu del món podrà emular, per exemple, las creacions més innovadores d’en Ferran Adrià.

L’equip de la companyia té com a col·laboradors els millors científics i xefs de cuina de tot el món.

Visió

La visió de l’empresa INN FLAVOURS, S.L. és desenvolupar la sinergia entre els aromes culinaris i la tecnologia alimentària, creant un concepte innovador de química culinària, apropant-lo als cuiners i al gran públic.

Missió

La missió de INN FLAVOURS, S.L. és obrir un nou camí en el mercat de la tecnologia alimentària i el gastronòmic, introduint un concepte innovador d’aroma culinari, enfocant la seva venda a xefs de restaurants i usuaris gourmets. INN FLAVOURS, S.L. vol satisfer els seus clients oferint un producte d’alta qualitat gràcies a la utilització de matèries primeres cent per cent naturals.

Web dissenyat per Fetiche Producciones, S.L.
[ 181233 - 28533 ] © 2008 INN Flavours, S.L.